WhitePress – SEO teksten

Voor WhitePress schrijf ik de meest uiteenlopende teksten, voornamelijk om de vindbaarheid in Google te optimaliseren. De onderwerpen verschillen enorm en gaan van oldschool videogames die een comeback gaan maken, naar nieuwe software voor vervoersbedrijven, tot SEO-teksten over bijvoorbeeld vegan wijn.

Hot en heerlijk: vegan wijn

Of je het nu kiest wegens een strikt dieet, of omdat je de vegan trend opvolgt: vegan wijn is hot! En als je het mij vraagt, ook nog eens heerlijk. Met de duizenden online tips is het makkelijk om er een vegan lifestyle op na te houden. Uiteraard drinkt de wijnliefhebber daarbij geen normale, maar een vegan wijn. Zeer passend in een vegan dieet en zeker niet minder lekker dan de niet vegan versie. Wij hebben voor jou wat meer informatie over deze bijzondere wijn op een rijtje gezet, om overtuigd te raken, of gewoon te genieten. Zullen we proosten!

Wat is het verschil tussen normale wijn en vegan wijn?
Dat is uiteraard een hele logische vraag bij het horen van de term vegan wijn. We snappen dat je direct denkt dat druiven, de basis van iedere wijn, eigenlijk altijd veganistisch zijn. Maar niets is minder waar! Er wordt namelijk bij het maken van de wijn vaak gebruik gemaakt van producten die dierlijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gelatine, of vislijm. Dit wordt toegevoegd zodat de onderdeeltjes die een wijn troebel kunnen maken daar zich aan kunnen hechten. Uiteraard wordt dit wel weer in het proces verwijderd, maar voor een veganist of vegetariër kan dit proces niet heel wenselijk zijn.

Wegens copyright is niet het hele artikel te lezen.

Share this post

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op pinterest
Delen op email