Borrelplank Amsterdam – Branded Content

ZO SLA JE DE (BORREL)PLANK NOOIT MEER MIS!

Iedereen weet dat een geslaagd feestje begint bij een goed gevulde borrelplank. Maar hoe houd je deze gangmaker leuk en creatief? Kaas en worst kennen we nu wel en augurk met kip wordt nooit als eerste gegeten. Gelukkig is daar Floor van Borrelplank Amsterdam die ons allemaal uit de brand komt helpen! Floor weet als geen ander wat een ultieme borrelplank nodig heeft en ze maakt deze nog met liefde voor je ook. Zo wordt iedere vrijmibo, verjaardag of huisfuif gegarandeerd genieten. Thank god for Floor!

Floor Reitsma, de mastermind achter het concept, is een fervent borrelaar en weet daarom precies welke hapjes er nodig zijn om een avond uniek en volmaakt te maken. Verras je gasten met een huisgemaakte rode uiencompote, Spaanse fuet, egg muffins, Franse kaasjes, shakshuka met vers pitabrood en veel meer lekkernijen. Met Borrelplank Amsterdam is het culinair genieten geblazen van de bovenste plank! Je kunt kiezen uit een Mexicaanse, Franse, Libanese of Mediterrane borrelplank waar je met zes personen royaal van kan genieten. Borrelplank Amsterdam bestel je gemakkelijk online, zelfs tot op de dag zelf. En ook een gevarieerde groep eters hoeft geen probleem te zijn. Met dieetwensen en allergieën wordt gewoon rekening gehouden.

En de plank? Die komt Floor gewoon weer binnen een week ophalen. Zo makkelijk kan borrelen zijn! Een Borrelplank Amsterdam is vanaf 60 euro (incl. bezorgkosten) en online te bestellen via www.borrelplankamsterdam.nl

Share this post

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op pinterest
Delen op email