'YOU CAN TAKE MY WORD FOR IT'

- Felicia Rodrigues dos Santos

Felicia Rodrigues dos Santos (1989) is een freelance copywriter en content marketeer. Als ze niet bezig is de wereld te schetsen met woorden, organiseert ze haar iPhone met kleurcodes, is ze druk bezig met eetplekjes opzoeken voor haar volgende reis of is ze in gedachten aan het kunstschaatsen op natuurijs. 

Haar liefde voor woorden begon vanaf haar eerste leesboek. Als hobby verloor ze zichzelf in verhalen en doordat haar nieuwsgierigheid met iedere letter werd gevoed, raakte ze op slag verliefd. Sindsdien treedt ze in de voetsporen van haar moeder door boeken te verslinden en woorden, situaties en gedachten altijd op te schrijven. 

Na haar theateropleidingen aan de Amsterdamse Theateracademie (2009) en Fontys Hogeschool voor de Kunsten (2011), waar ze haar eigen voorstellingen schreef en in acteerde, besloot ze verder te studeren aan IEMES (International, Event, Music and Entertainment Studies). Kort na het bundelen van haar favoriete columns verscheen haar nooit gepubliceerde eerste boek ‘Speelse Woorden’ en werd ze gevraagd om hoofdredacteur van Scratch Magazine te worden. Ze schreef haar eindscriptie ‘Sterker Met Social Media’ voor het Nederlands Consulaat in New York en mocht meerdere interessante figuren interviewen die een link hadden met Nederlandse kunst en cultuur in Amerika, waaronder Ilja Leonard Pfeijffer en Sabrina Starke.

Tegenwoordig woont Felicia in Amsterdam, waar zij haar diensten als copywriter en content marketeer voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers aanbiedt, zoals Vogue, The Legal Group, Alpaca Loca, WhitePress, PEAX Data, ELLE en meer. 

i'd love to write for you

let's connect