L’Officiel NL – Branded Content

Voor L’Officiel NL schreef ik verschillende branded articles in hun tone of voice. Helaas bestaat het (online) magazine tegenwoordig niet meer in Nederland, maar hieronder zijn twee opdrachten die op hun website zijn verschenen.

  1. Lois brengt een ode aan de Spaanse vakantieliefde

Het einde van de zomer nadert. En na het nippen aan je laatste Pina Colada op de Spaanse boulevard dreigen de afscheidsperikelen met je Spaanse hunk Carlos, Pepe of Juan toch te eindigen met een gebroken hart en een verloren adres… Maar zo hoeft het volgens het kledingmerk Lois helemaal niet te gaan! Lois introduceert de lijn ‘Chico’, een t-shirt collectie die de Spaanse vakantieliefdes eert en ons nog tot lang na het vliegveld laten genieten van onze heerlijke latino’s.

De tussencollectie brengt een ode aan het geflirt, de zwoele blikken en onvoorwaardelijk machogedrag van onze Spaanse vakantieliefdes, waar wij met z’n allen helemaal niet zonder willen. De koude Nederlandse winter (en eigenlijk ook zomer) wordt vanaf nu verwarmd door zwoele herinneringen die ons letterlijk op het lijf worden gedrukt. Op een speelse en humoristische manier verschijnen onze Spaanse hunks op een heerlijk zoetig roze, wit of babyblauw shirtje. Want laten we eerlijk zijn, is er iets zoeter dan Spaanse romantiek? De collectie bestaat uit drie t-shirts waar Carlos, Pepe en Juan de hoofdrol op spelen. Grote kans dat iedereen zich wel een magisch vakantiemoment kan herinneren bij Salt ’N Pepe, de Dial 9-Juan-Juan en Tender Love van Carlos. Ain’t we right?

Dus of je nu al lang en breed over je Spaanse crush heen bent, of de grootverpakking tissues nog moet inslaan? Een vergeten liefde zullen Carlos, Pepe en Juan zeker niet zijn. Met grote dank aan Lois!

2. Er is een nieuw lingerielabel op de markt… and it’s hot!

Sexy, zelfverzekerd, sterk én met een Hollands tintje: dat is de nieuwe (en eerste!) collectie van chptr-S. Het nieuwe lingerielabel, opgericht door de zussen Valery en Daniek, brengt de eerste collectie ‘Sister from another mister op de markt’. Speciaal voor vrouwen die hun sexyness een vrouwelijke charmes omarmen. En wie wil dat nu niet om het lijf hebben?

‘Be sexy, but subtle’. Met deze insteek is alles begonnen. Vanuit de overtuiging dat iedere vrouw het verdient om zich zelfverzekerd te voelen in haar lingerie zijn de viertal bralettes ontworpen. En wat voor! Verfijnde materialen die gecombineerd kunnen worden met een sexy, bijpassend broekje. Iedere dag is een reden om jezelf sterk en op en top vrouw te voelen! Chptr-S betekent een nieuw hoofdstuk in het leven van de zussen. Sister from another mister is dan ook het toonbeeld van een hechte vriendschap en zussenband, die ook op creatief en ondernemend vlak een goede aanvulling voor elkaar zijn. ‘If you got it, flaunt it’, lijken beide dames uit te stralen en zijn daardoor een uitstekend boegbeeld van hun eerste collectie.

Ga je voor John of William vanavond? Dat is vanaf nu de vraag van de dag. Alle handmade eyecatchers zijn namelijk vernoemd naar mannen. En daar hoort absoluut geen sulletjesnaam bij. Dus laat John, William en George vooral binnen in je kledingkast, want van een sterke man is niemand ooit minder vrouw geworden.

Share this post

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin
Delen op pinterest
Delen op email